Novi projekti, nove potrebe

Dragi naši sugrađani,

Kako to inače bude, sve dobre i velike stvari počinju iz neke male garaže ili sličnog prostora. Tako smo i mi 2019. godine osnovali ovu Fondaciju kako bismo povremeno mogli kao pravno lice da pomognemo ustanovama zdravstvene i socijalne zaštite.

Fondacija Tate Novosađani

Međutim, vremenom smo svoje delovanje proširili i na druge stvari, tako da smo danas na pragu da postanemo Fondacija o kojoj će sa ponosom pričati cela Srbija. Naša „garaža“ je postala mala za sve naše potrebe, a s obzirom da smo neprofitna organizacija potrebna nam je Vaša pomoć za neophodne stvari:

  1. Kancelarijski prostor – ukoliko imate neki prostor koji biste ustupili na korišćenje Fondaciji, bili bismo Vam neizmerno zahvalni. Računar i štampač imamo, za nameštaj bismo se snašli, potrebna nam je samo prostorija/lokal gde bismo obavljali administrativne poslove i primali sve ljude kojima je pomoć potrebna i žele da nam se lično obrate.
  2. Auto sa prostorom za teret (Pickup) – pokrenuli smo ekološki projekat sakupljanja otpadnog jestivog ulja i masti, u planu je proširenje i na elektronski otpad. Uveliko su aktuelne humanitarne licitacije na našem sajtu, gde od sugrađana dobijamo stvari koje im ne trebaju i u zamenu za njih dobijamo uplate za decu sa naše Fondacije. Do sada smo sve uspevali sa Fiat Puntom koji nam je na korišćenje ustupila jedna divna mama novosađanka, ali je on nažalost postao mali za sve gore navedeno.

Postoji veliki broj firmi u našem gradu, iskreno verujemo da će ova naša molba doći do što većeg broja njih i da ćemo Vam se uskoro javiti iz novih prostorija i bez bojazni da li će donirani predmet moći da stane u „puntića“.

Vaše Tate Novosađani, dobra strana grada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте