Svi složno za Natašu Minić

Ćao ja sam Nataša i imam 12 godina. Od kako sam se rodila, a rodila sam se ranije nego što treba jer je bio mrak u maminom stomaku, ja stalno nešto vežbam i idem na razne tretmane i vežbe. Kupujemo razne suplemente i pomagala a nešto nam i prijatelji i rođaci pomognu jer to sve bude puno para. Imam cerebralnu paralizu i ne mogu da ozdravim jer je to stanje i moje noge nisu poslušne baš. Naučila sam do sad da sedim, puzim, jedem, pričam, plivam, vozim bicikli i hodam uz podršku. Volim da se družim. Volim da idem u školu i volim da glumim u predstavama. Najviše od svega volim kad nešto mogu da uradim sama. Obožavam da hodam na razboju, da vozim svoj bicikl….

Imamo rok do 3.3.2022. da sakupimo 225.294,00 dinara.

I sad zamislite od letos meni je to sve postalo teško. Ništa me nije bolelo ali nisam mogla ko pre . Saznala sam da mi je desni kuk izašao. Sad više ne mogu ni ono za šta sam vredno vežbala sve ove godine… Mogu malo, al doktori kažu da ne smem puno… jer će kuk početi da me boli. Moraću da ga operišem- taj kuk. A možda i oba.

Naša Nataša je borac od prvog dana života i potrebne su nam nove metode da bismo sačuvali drugi kuk, leđa i izbegli dalje deformitete. Na besplatnim BDA konsultacijama smo dobili nadu da dalja regresija usled puberteta i rasta može da se spreči… ali sva finansijska sredstva smo odaaavno iscrpeli…. Potrebna nam je pomoć da našoj Nani vratimo osmeh na lice i nadu.

Molimo sve dobre ljude da pomognu maloj Nataši uplatom na tekući račun Fondacije Tate Novosađani 340-11024555-64 sa svrhom uplate za Natašu (model i poziv na broj nisu neophodni), putem PayPal naloga https://PayPal.me/tatenovosadjani/ za sve dobre ljude iz inostranstva.

Imamo rok do 3.3.2022. da sakupimo 225.294,00 dinara. Iz iskustva se pokazalo, MOŽEMO MI TO!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте