Tate Novosađani i DHL, početak lepe saradnje

U prostorijama kompanije DHL International Beograd d.o.o. održano je svečano potpisivanje ugovora o donaciji 1000 eura Fondaciji Tate Novosađani, u cilju lečenja najmlađih sugrađana.

Potpisivanje ugovora o donaciji

Najzaslužnija osoba, što je ovako vredna donacija našla put do naše Fondacije, jeste gospodin Miodrag Vrga. Tata, Novosađanin, čovek velikog srca i zaposleni u kompaniji DHL kojem je zbog svojih zasluga, vrednoće, požrtvovanja, pripala ovako velika čast. Tate Novosađani se i ovim putem još jednom zahvaljuju Miodragu koji je, kao naš saborac, prepoznao prioritet da se dodatno pomogne onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

Potpisivanje ugovora o donaciji – Miroslav Đorđević

Potpisivanju ugovora je u ime Fondacije prisustvovao upravitelj Miroslav Đorđević, a u ime kompanije DHL International Beograd d.o.o. Miodrag Vrga i Station Coordinator – Vladan Mladenović. Prvobitno je bilo planirano da se svečanosti pridruže i mališani kojima trenutno pomažemo, ali će taj deo druženja biti upriličen kada epidemiološka situacija to dozvoli. Zdravlje naših mališana nam je na prvom mestu.

Ovo je početak jedne divne saradnje između DHL International kao društveno odgovorne kompanije i Fondacije Tate Novosađani. Pozivamo ostale kompanije da slede ovaj primer, Fondacija Tate Novosađani je otvorena za saradnju sa svim plemenitim sistemima i pojedincima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте