Uspeli smo!!!

Danas je porodica Lane Jovanović objavila da je cilj postignut – skupljeno je 2.4 miliona USD, koliko je potrebno da bi Lana otišla na lečenje. Takođe, obezbeđen je i avion kojim će biti prevezena.

Uz Lanu smo bili od maja meseca, kada smo se prvi put upoznali sa njenim tatom. Ni jednog trenutka nismo posumnjali u dobrotu ljudi i spremnost da pomognu. Na nama je samo bilo da za Lanu čuje cela Srbija. Odmah smo se dali u akciju i kampanju smo najpre započeli na fejsbuk grupi Tate novosađani. Reakcija naših “ćalaca” nije izostala i sredstva su počela da pristižu na račune fondacija “Tate novosađani” i “Budi human”, kao i na namenski račun koji su otvorili Lanini roditelji.

Zajedno sa sredstvima, počele su da pristižu i brojne ideje kako Laninu priču proširiti do što većeg broja naših sugrađana. Tako smo dobili Lanine lubenice, Lanine nalepnice, Lanin bazar, Lanin gulaš… Nemoguće je sad nabrojati sve načine na koje su novosađani, ali i građani širom zemlje dali doprinos Laninoj borbi za život. Ne postoje reči kojima bi smo mogli adekvatno da vam se svima zahvalimo.

Fondacija “Tate novosađani”, osim što je aktivno učestvovala u pomenutim akcijama, koristila je svaku priliku za pojavljivanje u medijskom prostoru da pozove ljude da se priključe Laninoj borbi. Laninoj porodici smo na raspolaganje stavili veći broj kutija za skupljanje donacija, a zajedno sa nekoliko novosadskih štamparija i Flyer marketing servisom smo realizovali štampanje i podelu 200.000 flajera u Novom Sadu i okolini.

Lani želimo da što pre ode po lek koji u njenom slučaju bukvalno znači život. Još jednom VELIKO HVALA od srca svima koji su Laninoj borbi dali svoj doprinos. Svi ste vi pobednici!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте