37. Novosadski noćni bazar

Fondacija Tate Novosađani uzela je učešće na 37. Novosadskom noćnom bazaru, koji je bio održan u petak 2.9.2022. na prepunoj Ribljoj pijaci. Uz pomoć prijatelja Fondacije, dodatno smo se zbližili sa sugrađanima koji ne koriste društvene mreže, i obradovali najmlađe besplatnim sokićima i slatkišima.

Zahvaljujemo se našim članovima Vladimiru Klajiću i Stevanu Jovanovu na donaciji vode, sokova, slatkih proizvoda iz kompanija u kojima rade, Banci hrane Vojvodine na donaciji Bambi proizvoda, Beerokrate na donaciji točenog piva i Džezvi na ustupljenom kafe aparatu.

Za naše najmlađe imali smo besplatne slatkiše, sokiće i balone, dok su stariji sugrađani uživali u taktovima prelepe muzike Dua Nautilus uz kaficu ili pivo, koje su plaćali svojim donacijama, svako u skladu sa mogućnostima.

Naša humanitarna kasica je nakon ovog događaja bogatija za 16.460 dinara, humanitarne SMS poruke ćemo prebrojati na kraju meseca, a najbitnije od svega je da smo bogatiji za mnogobrojna nova poznanstva i kontakte jer #ZajednoSmoJači.

Do sledećeg Novosadskog noćnog bazara, veliki pozdrav i hvala od ekipe #tatenovosađani , #dobrastranagrada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте