Zajedno smo jači, doniramo monitore!

Zahvaljujući zaposlenima iz kompanije Schneider Electric DMS iz Novog Sada, Fondacija Tate Novosađani je u mogućnosti da sprovede donaciju veoma kvalitetnih računarskih monitora, velikih dijagonala ekrana.

Započeli smo anketiranje predškolskih ustanova, škola, zdravstvenih ustanova, kao i organizacija i udruženja građana koja se bave decom, mladima i osobama sa poteškoćama u razvoju. Pozivamo sve zainteresovane, gore navedene organizacije i ustanove da nam se jave mejlom, kako bismo i za njih odvojili potrebnu količinu monitora.

Informatički kabinet ŠOSO „Dr Milan Petrović“

Kako ne bismo gubili vreme, odmah smo počeli distribuciju monitora.

Prva tura od 11 dvadesetdvoinčnih LG monitora stigla je u ŠOSO „Dr Milan Petrović“ kako bi se učenicima olakšao proces nastave.

Centar „Živeti uspravno“

Druga tura monitora, prvog dana distribucije našla je svoje mesto u Centru „Živeti uspravno“. U pitanju su divni ljudi koji se bave zaštitom i zastupanjem prava i interesa osoba sa invaliditetom.

Narednih dana i sedmica nastavićemo distribuciju, kako bi svi oni kojima su monitori neophodni za obrazovni i naučni rad mogli što pre da počnu da ih koriste.

#tatenovosađani

#dobrastranagrada

#zajednosmojači

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте