Fondacija “Tate Novosađani” je kroz aktivnost svojih članova još jednom iskoračila sa prikupljenom pomoći za porodicu Šević u Veterniku. Tom prilikom je prikupljena i dostavljena pomoć u vidu hrane i kućne hemije.
Hvala našim članovima, a posebno:
* Borislavu L. – doneo je lep paket prehrambenih proizvoda,
* “Čepom do osmeha” – odvojena su 4 paketa sa hranom,

Fondacija "Tate Novosađani" - Paket pomoći za porodicu Šević
Fondacija "Tate Novosađani" - Paket pomoći za porodicu Šević

Fondacija “Tate Novosađani” nastavlja da ispunjava svoj cilj kroz aktivnosti svojih članova u skladu sa trenutnim potrebama i mogućnostima. U planu su nove akcije i podrška roditeljima Novog Sada u vršenju roditeljske dužnosti, kao pomoć deci bez roditeljskog staranja. Aktivnosti Fondacije će i dalje biti usmerene, na prvom mestu, ka socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, kao i pomaganju institucijama koje se bave zaštitom dece i brigom o porodici: bolnice, vrtići, škole, socijalne i zdravstvene službe Novog Sada.

  • starom dobrom ćalacu Dejanu R., jer je opet u partnerstvu sa piljarnicom Bananamen obezbedio hrane u vrednosti od 2000+ din. Ovde imamo još jednu zahvalnost ovoj piljarnici, prihvatili su našu molbu da u svojim prostorijama postave Laninu kutiju za donacije.
  • Picerija Libero je u subotu odnela dve porodične pice i sokove
  • Čiz Bauk donira čiz kejk tortu …

Fondacija "Tate Novosađani" - Paket pomoći za porodicu Šević

Trenutno, pokušavamo paralelno da pomognemo maloj Lani i socijalno ugroženim porodicama.
Za dve nedelje, obećavamo, “Tate Novosađani” se opet angažuju za nekoga.

Ukoliko je Vama potrebna pomoć ili ste upoznati sa nepovoljnom situacijom u Vašem okruženju, u skladu sa misijom i ciljem Fondacije, budite slobodni da nas kontaktirate posredstvom elektronske pošte na adresu: fondacija@tatenovosadjani.rs ili posredstvom naše facebook stranice https://www.facebook.com/groups/tatenovosadjani/ .

Fondacija “Tate Novosađani”