Humanitarne licitacije u grupi Tate Novosađani

U našoj stalnoj potrazi kako da stvorimo neka nova sredstva za Borislava Stanojevića, Aleksu Kosanovića i Ristić blizance došli smo na ideju da vikendima za njih organizujemo humanitarne licitacije.

Borislav Stanojević, Kristina i Veljko Ristić i Aleksa Kosanović

Godinama unazad primetili smo da članovi grupe Tate Novosađani često poklanjaju drugima svoje predmete od neke vrednosti. Kako smo nedavno dobili besplatno na korišćenje lokal investitora Galens Invest, tako smo sada u mogućnosti da poklonjene predmete sačuvamo do neke prilike kada bi se predmet prodao na humanitarnoj licitaciji, ili bi ga, kada se ukaže prilika, poklonili nekoj socijalno ugroženoj porodici.

Lokal Tata Novosađana

Proteklog meseca radnim danima smo u prostoru sakupljali poklonjene predmete, koje bi tokom vikenda stavljali na licitaciju u grupi. Ćalci bi „kupili“ predmet za humanitarne SMS-ove, ili uplatom na račun određenog korisnika sa Budi human fondacije. Tokom maja meseca smo imali četiri ciklusa licitacija, tokom kojih smo ukupno sakupili preko 100.000 dinara pomoći, koje smo raspodelili na tri dela za Aleksu, Borislava i Ristiće.
Ovo su samo neki od predmeta koji su postavljeni na licitaciju: bicikli, kolica za bebe, kade, stolovi za kompjuter, televizori, tuš kabine, knjige, mašine za veš i za sušenje veša, frižideri itd…

Takođe, pojedini preduzetnici su nudili svoje usluge i proizvode, pod uslovom da „kupac“ uplati namenski na račun nekog deteta. Tako je restoran Kalem ponudio vaučer u vrednosti od 3000 dinara, agencija za registraciju automobila Sabljar vaučer za registraciju u iznosu od 4500 dinara itd…
Ovde su navedeni samo neki od predmeta i usluga koji su ponuđeni na licitacijama, zahvalni smo svima ostalima koji su doprineli.
Pozivamo građane Novog Sada da nam doniraju svoje predmete koji su im višak, kao i sve preduzetnike velikog srca da ustupe svoje usluge, za koje misle da će obezbediti neku humanitarnu uplatu za dete sa Budi human fondacije. U slučaju da ne možete da organizujete svoj prevoz do prostorija, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da ga obezbedimo za vas.
Ne primamo odeću, krupne komade nameštaja i poluispravnu tehniku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте