Pomozimo porodici, žrtvama porodičnog nasilja

Evo nama jedne jako teške porodične priče i divnih ljudi koji nisu tražili pomoć sve dok se komšije nisu obratile nama i našim koleginicama Novosađankama.

Rešili smo da se uključimo i pomognemo im na više polja.U pitanju su žrtve porodičnog nasilja. Majka, koju je zlostavljao suprug, ćerka koju je zlostavljao partner i sa kojim ima bebu od samo dve nedelje i maloletni sin koji sve to prati, proživljava a ne može da im pomogne.

Nasilnici su udaljeni od njih , potrebna im je još malo pomoć psihologa jer su dosta namučeni u prošlosti. Ova, sada četvoročlana porodica je smeštena u svojoj oronuloj kući u Begeču. Potrebni smo im, da zajedno sa drugim udruženjima, mesnom zajednicom, centrom za socijalni rad i lokalnim firmama učinimo da započnu da žive mirno u svojoj maloj kućici koja će biti sređena. Trenutno stanje je takvo, da manji vetar skida delove krova. Detalje možete pogledati na fotografijama.

Grupa Novosađanke je sakupila oko 140.000 dinara, od čega su ugradile PVC prozore i sredile sobu za bebu. Tu su za svakodnevnu pomoć i mladoj mami oko bebe. Naša ekipa je bila na lokaciji, pokosili su travu u dvorištu i uskoro očekujemo detaljnu specifikaciju materijala kako bismo što pre krenuli sa radom.

Ovde nam je potrebna Vaša pomoć u vidu novčanih, donacija materijala, fizičke pomoći kada radovi krenu. Procena je da će nam biti potrebno minimum 500.000 dinara.

Naš račun 340-11024555-64 sa svrhom uplate Begeč je otvoren, Paypal i Benevity platforma takođe. Pravićemo i objavljivati redovne preseke, uplate se kao i do sada mogu pratiti na sajtu, preko stranice donacije. Porodica je trenutno smeštena u selu, kuća je spremna za renoviranje. Želimo nam puno sreće, da uskoro i ovu akciju završimo uspešno, i da spasimo još jednu porodicu koja je naročito bitna jer ima i veoma malu bebicu.

Cilj je da im se pomogne oko kuće i da samostalno stanu na noge kako bi mogli mirno da nastave sa svojim životima. Zahvaljujemo Vam se unapred na angažovanju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Za porodicu iz Begeča
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте