Zahvalni smo restoranu brze hrane “Krilce i pivce” koji je ovog vikenda prvi put podržao naše humanitarne licitacije. Pisali smo već o tome, na našim vikend humanitarnim licitacijama postavljamo na aukciju vaše usluge i polovne predmete od neke vrednosti. S obzirom da ovaj restoran ima bogatu istoriju pomaganja drugima, znali smo da će sigurno podržati i ovu akciju.
U ovom slučaju ćalcima je ponuđen jedan porodičan paket iz redovne ponude ovog restorana, koji se sastoji od 1 kilograma pečenih krilaca, 400 grama pomfrita, tri somuna, dve kupus salate i litra Koka kole, u vrednosti od 1400 dinara.

Porodičan paket restorana Krilce i pivce

Spram pravila aukcije, nakon što smo postavili post sa ovom ponudom, ćalci su u komentarima ispod te objave bili u obavezi da postave sliku poslatog humanitarnog SMS-a na 6880.
Vrednost jednog SMS-a je 100 dinara i ceo iznos se deli na blizance Ristić, Aleksu Kosanovića i malog Borislava.
Ideja je da ukupna vrednost priloženih SMS-ova bude minimum u vrednosti priloženog paketa od 1400 dinara ili 14 poslatih SMS-ova.
Aukcija ima određeno vreme trajanja. Ukoliko se za to vreme pošalje minimalan broj poruka, u ovom slučaju 14, tek onda se ova nagrada dodeljuje nekom ćalcu koji je poslao SMS. Izbor pobednika se vrši nasumičnim odabirom, sa prigodnim online programom.
Tokom trajanja aukcije, za ovaj paket ovde je poslato 20 SMS-ova ukupne vrednosti od 2000 dinara.
Zahvalni smo vlasnicima ovog restorana na ovom prelepom potezu, kao i na njihovoj nameri da ovaj paket ponude ćalcima svakog vikenda.
Pozivamo i ostale poslodavce u Novom Sadu da, spram svojih mogućnosti, jednom nedeljno, ili mesečno, odvoje neku svoju uslugu za naše humanitarne licitacije.
Vaše malo našim “malcima” znači mnogo!