Velika porodica Tata Novosađana

Nedavno nam se obratio naš ćalac sa molbom da se angažujemo oko njegove porodice. Do sada je taj ćalac više puta pomagao drugima, ali sada je njemu bila potrebna pomoć.
Nažalost, njegova četvoročlana porodica prolazi kroz težak period poslednjih meseci. Jedno dete im je poslednja dva meseca u Dečijoj bolnici, zajedno sa majkom koja je svo vreme bila uz svoje dete. Sticajem okolnosti, majka više nije mogla da bude u bolnici i ćalac je morao da prestane sa radom, rad na dnevnicu, da bi u dogledno vreme mogao da on bude uz svoje malo dete. Pojavio se problem finansiranja troškova života porodice sledećih mesec-dva vremena. Stoga, zamoljeni smo s njihove strane da im se pomogne da preguraju taj period.

Sastavili smo poziv za pomoć u grupi Tate Novosađani, i na našoj stranici Fondacija Tate Novosađani, nakon čega su masovno iskoračili Ljudi.
Objava je uskoro postala viralna na društvenim mrežama i videlo ju je preko 50000 ljudi. Do današnjeg dana je za potrebe ove porodice, preko više desetina raznih uplata, uplaćeno više od 100.000 dinara. Zahvalni smo svima koji su svojim skromnim prilogom pomogli ovog plemenitoj porodici. Nadamo se da će njihovo dete pobediti poteškoće sa kojima se nosi i da će oni, najzad, ponovo biti zajedno na okupu.

Kao Fondacija mi bi želeli da pomognemo svima koji nam upute poziv u pomoć. Nažalost, živimo u vremenima kada se mnogi nalaze u nezavidnoj situacijiji sa visokim bolničkim troškovima i trenutno moramo da biramo svoje bitke. Ne možemo svima da izađemo u susret. Pomozite nam tako da i mi možemo da budemo u prilici da pomognemo drugima. Pošaljite poruku na naš humanitarni SMS broj 6880 (vrednost poruke 100 dinara), poklonite nam neku staru stvar iz svoje okoline koju možemo da prodamo na svojim humanitarnim licitacijama, postavite našu donatorsku kutiju u svojim lokalima, ili osmislite neku svoju akciju koja može da doprinese…
Zajedno možemo mnogo!

Fotografija sa unsplash.com


Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте