Zajedno za Merjem!

Merjem je rođena 04.06.2019. godine u Novom Pazaru. Rođena je prirodnim putem, iz uredne i kontrolisane trudnoće. Međutim, babice su na porođaju primetile da je plodova voda gusto zelena, ali se tome nije dalo na značaju.

Detaljnom dijagnostikom je utvrđeno da je u porodilištu došlo do infekcije pupka Escherichia coli, bakterija koja je izazvala sepsu koja je na mozgu dovela do leukomalacije. Utvrđeno je da je Merjem imala urođen hematom, edem i krvarenje I stepena.

Dijagnoza cerebralne paralize je ograničava da uživa u detinjstvu kao sva zdrava deca. Bez obzira na sve poteškoće sa kojima se svakodnevno nosi, Merjem je vesela i osmeh joj uvek krasi lice.

Roditelji su sve troškove lečenja, do sad snosili sami i iscrpeli sve resurse, pa se na ovaj način obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu kako bi Merjem nastavila sa lečenjem, napredovala i jednog dana bila samostalna.

Sredstva su im potrebna za lečenje, operativne zahvate u zemlji i inostranstvu, tretmane matičnim ćelijama, rehabilitaciju, fizikalne i hipo terapije, terapije plivanjem, za defektološke i logopedske tretmane medicinsku opremu, lekove, suplemente kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo zajedno Merjem, jer je ona sada naša sugrađanka.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Sign up and get

10% Off

On all flooring services

NBS IPS QR

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NBS IPS QR

НАЛОГ ЗА УПЛАТУ
платилац

сврха уплате

Donacija
прималац

Fondacija Tate Novosadjani Iva Cipika 6/3 Novi Sad
печат и потпис уплатиоца
шифра
плаћања

288

валута

RSD

износ

0.00
рачун примаоца

340-0000011024555-64
модел и позив на одобрење
место и датум пријема
датум валуте